Gost predavač u Školi mira general bojnik Jozo Miličević - MCDR Vukovar

TEST

Gost predavač u Školi mira general bojnik Jozo Miličević
Print Friendly, PDF & Email

General bojnik Jozo Miličević 29. lipnja 2016. godine održao je predavanje učenicima osmih razreda u Školi mira, završnoj fazi edukativnog dijela projekta “Posjet učenika osmih razreda Vukovaru”.

Na početku svog predavanja general bojnik Miličević pozdravio je sve prisutne te je izrazio veliko zadovoljstvo što je u mogućnosti održati predavanje učenicima koji su posjetili Vukovar.

Govoreći učenicima, prisjetio se svojih dana u Domovinskom ratu te je istaknuo problem s kojim su se branitelji suočili po završetku Domovinskog rata, a to je proces resocijalizacije i vraćanja normalnom životu s obitelji i prijateljima.

Učenicima je rekao da moraju raditi na sebi kako bi postali odgovorni pojedinci koji će izgraditi okruženje u kojem će moći živjeti u miru.

[blockquote text=”Svi smo različiti, različitosti uvijek morate podržavati i morate ih biti spremni prihvatiti. Međutim, nikad ne smijete ići protiv prirodnih zakona i protiv moralnih i etičkih normi koje vrijede” text_color=”” width=”” line_height=”undefined” background_color=”” border_color=”” show_quote_icon=”yes” quote_icon_color=”#818181″]

poručio je general bojnik Miličević učenicima osmih razreda.

Skip to content