Gost predavač u Školi mira gospodin Andrija Mikulić - MCDR Vukovar

TEST

Gost predavač u Školi mira gospodin Andrija Mikulić
Print Friendly, PDF & Email

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić 10. lipnja 2016. godine održao je predavanje učenicima osmih razreda u Školi mira, završnoj fazi edukativnog dijela projekta “Posjet učenika osmih razreda Vukovaru”.

Na početku svog predavanja gospodin Mikulić pozdravio je sve prisutne te je izrazio veliko zadovoljstvo što je dio ovog projekta.

Govoreći učenicima, gospodin Mikulić istaknuo je važnost grada Vukovara u obrani Domovine te je pri tome naglasio kako je velik broj zagrebačkih branitelja sudjelovao u Domovinskom ratu.

[blockquote text=”Nemojte biti zatočenici povijesti, ali dobro je da povijest znate radi budućnosti. Ono što se zove zajedništvo uvijek je dobro za budućnost. Svi trebamo znati naše temelje, od kud smo ponikli i nikad se ne trebamo sramiti od kuda smo i uvijek svi oni koji cijene svoje, cijenit će i tuđe. Molim vas da ne zaboravite ono što ste naučili i ponosite se svime što ste čuli jer imate se čime ponositi. Ovaj grad je grad heroj” text_color=”” width=”” line_height=”undefined” background_color=”” border_color=”” show_quote_icon=”yes” quote_icon_color=”#818181″]

poručio je gospodin Mikulić učenicima osmih razreda.

Skip to content