Gost predavač u Školi mira, gospodin Gordan Maras - MCDR Vukovar

TEST

Gost predavač u Školi mira, gospodin Gordan Maras
Print Friendly, PDF & Email

Zastupnik u Hrvatskom saboru Gordan Maras 13. prosinca 2016. godine održao je predavanje učenicima osmih razreda u Školi mira, završnoj fazi edukativnog dijela projekta „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru“.

Na početku svog predavanja gospodin Maras pozdravio je sve prisutne učenike i profesore koji su došli posjetiti Vukovar te je čestitao ravnatelju Šangutu i
djelatnicima na radu. Rekao je da je ponosan na MCDR Vukovar te da je ovo mjesto koje svaki učenik tijekom svog školovanja mora doći posjetiti i pri tome naučiti o vrijednostima Domovinskog rata jer je Vukovar grad heroj i najočitije mjesto koliko je bilo teško stvoriti našu zemlju. Zahvaljujući jedinstvenosti našeg naroda i braniteljima domovina je obranjena.

Govoreći učenicima prisjetio se važnosti procesa mirne reintegracije s pomoću koje je mirnim putem vraćeno hrvatsko Podunavlje te trenutka oslobađanja generala u Hagu koje predstavlja priznanje Domovinskom ratu. Na kraju svog predavanja gospodin Maras poručio je učenicima da budu otvoreni prema svima te da ostvare sve što žele.

Skip to content