Gost predavač u Školi mira gospodin Ivan Zetović - MCDR Vukovar

TEST

Gost predavač u Školi mira gospodin Ivan Zetović
Print Friendly, PDF & Email

Gospodin Ivan Zetović 27. rujna 2016. godine održao je predavanje učenicima osmih razreda u Školi mira, završnoj fazi edukativnog dijela projekta “Posjet učenika osmih razreda Vukovaru”.

Na početku svog predavanja gospodin Zetović pozdravio je sve prisutne. Kao branitelj i dragovoljac, učenicima je mogao iz prve ruke govoriti o događajima iz Domovinskog rata.

Tijekom predavanja učenicima je ukratko ispričao svoj ratni put te je istaknuo činjenicu da su branitelji unatoč teškim uvjetima, velikim gubitcima i s malo oružja bili složni i odlučni u namjeri braniti svoje.

Učenicima je pročitao nekoliko svojih pjesama koje je posvetio svojem domu, braniteljima, ali i nadi za bolje sutra što je ostvarivo jedino ako budemo slijedili poruku njegova stiha “Vjerujem u mir, slobodu, u radnog čovjeka”.

[blockquote text=”Pozvao bih vas da budete hrabri, da imate volje, da imate zacrtan svoj cilj u životu i otvorit ćete sva vrata ovoga svijeta” text_color=”” width=”” line_height=”undefined” background_color=”” border_color=”” show_quote_icon=”yes” quote_icon_color=”#818181″]

poručio je gospodin Zetović učenicima osmih razreda.

Predstavnicima škola koje su taj dan sudjelovale na Školi mira gospodin Zetović poklonio je zbirke pjesama “Pjesme o Bogdanovcima”.

Skip to content