Stranice
Jezik
Prijava
 

Gost predavač u Školi mira gospodin Ivan Zetović

Gost predavač u Školi mira gospodin Ivan Zetović

Gospodin Ivan Zetović 27. rujna 2016. godine održao je predavanje učenicima osmih razreda u Školi mira, završnoj fazi edukativnog dijela projekta “Posjet učenika osmih razreda Vukovaru”.

Na početku svog predavanja gospodin Zetović pozdravio je sve prisutne. Kao branitelj i dragovoljac, učenicima je mogao iz prve ruke govoriti o događajima iz Domovinskog rata.

Tijekom predavanja učenicima je ukratko ispričao svoj ratni put te je istaknuo činjenicu da su branitelji unatoč teškim uvjetima, velikim gubitcima i s malo oružja bili složni i odlučni u namjeri braniti svoje.

Učenicima je pročitao nekoliko svojih pjesama koje je posvetio svojem domu, braniteljima, ali i nadi za bolje sutra što je ostvarivo jedino ako budemo slijedili poruku njegova stiha “Vjerujem u mir, slobodu, u radnog čovjeka”.

Pozvao bih vas da budete hrabri, da imate volje, da imate zacrtan svoj cilj u životu i otvorit ćete sva vrata ovoga svijeta

poručio je gospodin Zetović učenicima osmih razreda.

Predstavnicima škola koje su taj dan sudjelovale na Školi mira gospodin Zetović poklonio je zbirke pjesama “Pjesme o Bogdanovcima”.

MCDR Vukovar
info@mcdrvu.hr