Ministrica Gabrijela Žalac u Školi mira - MCDR Vukovar

TEST

Ministrica Gabrijela Žalac u Školi mira
Print Friendly, PDF & Email

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac tijekom posjete „Memorijalnom centru Domovinskog rata Vukovar“ 3. veljače 2017. godine sudjelovala je u Školi mira te je održala predavanje učenicima osmih razreda koji u sklopu projekta „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru“ dolaze učiti o vrijednostima Domovinskog rata i Bitke za Vukovar.

Ministrica Žalac izrazila je svoje zadovoljstvo što učenici imaju priliku doći i vidjeti Vukovar te kroz obilazak memorijalnih lokaliteta doživjeti Domovinski rat.
Govoreći učenicima ministrica Žalac poručila je učenicima da se Vukovar i podnesena žrtva nikada ne smije zaboraviti, a da znanja stečena tijekom terenske nastave ponesu i prenesu budućim naraštajima te da čuvaju našu povijest radi bolje budućnosti.

[blockquote text=”Želim vam prenijeti poruku da ste vi budućnost i ponos Hrvatske te da trebate marljivo učiti, raditi i biti sposobni kasnije voditi svoj život i čuvati povijest kako grada Vukovara tako i Republike Hrvatske” text_color=”” width=”” line_height=”undefined” background_color=”” border_color=”” show_quote_icon=”yes” quote_icon_color=”#333333″]

rekla je ministrica Žalac prisutnim učenicima.

Skip to content