Službeni posjet kardinalu Vinku Puljiću - MCDR Vukovar

TEST

Službeni posjet kardinalu Vinku Puljiću
Print Friendly, PDF & Email

Ravnatelj Zoran Šangut u pratnji djelatnika „Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar“ 14. lipnja 2016. godine bio je u službenom posjetu vrhbosanskom nadbiskupu uzoritom kardinalu Vinku Puljiću u Sarajevu.

Tijekom razgovora kardinala Puljića upoznali su s radom, investicijama i djelatnostima Javne ustanove „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar“.

Ravnatelj Šangut pozvao je kardinala Puljića da bude gost predavač te održi predavanje učenicima osmih razreda u Školi mira, završnoj fazi edukativnog dijela projekta „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru“ koja želi učenicima prenijeti pozitivno ozračje u kojem će se razvijati kao odgovorni građani svjesni neophodnosti uvažavanja različitosti i njegovanja trajnog mira.

Na kraju razgovora gosti i domaćini razmijenili su prigodne darove. Ravnatelj Šangut uručio je kardinalu Puljiću grafičku mapu koja je rad studenata Umjetničke akademije u Osijeku, a koja vizualnim jezikom progovara o Domovinskom ratu, ali i njegovoj percepciji među mlađim naraštajima.

Skip to content