Započeo projekt „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru” - MCDR Vukovar

TEST

Započeo projekt „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru”
Print Friendly, PDF & Email

Javna ustanova „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar“ 28. rujna 2015. godine počela je s provođenjem projekta „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru“.

Prvi dan posjetilo nas je šest osnovnih škola s područja Međimurske i Brodsko-posavske županije, što čini preko 200 učenika. Učenici su smješteni u Hostelu Zagreb, a prehrana je osigurana preko vukovarskih ugostiteljskih obrta koji su zadovoljili uvjete natječaja. Bez obzira na nepovoljnije vremenske prilike, dojmovi učenika su pozitivni, a naši djelatnici trude se da im ovaj posjet Vukovaru ostane u što ljepšem sjećanju. Svakodnevno u Vukovar dolazi preko 200 učenika iz cijele Hrvatske što nas posebno raduje. Javna ustanova „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar“ i ovom prilikom svim učenicima i njihovim profesorima želi ugodan boravak u Vukovaru.

Od 28. rujna 2015. godine do 05. listopada 2015. godine grad Vukovar i Javnu ustanovu “Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar” posjetilo je 1047 učenika iz različitih dijelova Hrvatske.

Skip to content